Header Ads

add here

add here add here

Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Πέμπτη

Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, αύριο από τις 11:00 – 17:00, διαμαρτυρόμενοι για την “απαξίωση των συγκοινωνιών”.
Μάλιστα, οι εργαζόμενοι στις 13:00 θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το υπουργείο Μεταφορών.
Διακοπή κυκλοφορίας το Σάββατο στο τραμ
Διακοπή της κυκλοφορίας του τραμ, στο τμήμα Μεγ. Αλεξάνδρου- Παναγίτσα, λόγω εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ θα υπάρξει το ερχόμενο Σάββατο, από τις 08:00 έως 12:00.
Η συγκοινωνία του Τραμ θα διεξάγεται στα τμήματα Σύνταγμα- Μεγ. Αλεξάνδρου, ΣΕΦ- Παναγίτσα, Ασκληπιείο Βούλας- Παναγίτσα και ΣΕΦ- Ασκληπιείο Βούλας.
Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (με το ίδιο εισιτήριο) από την ειδική λεωφορειακή γραμμή Χ7 Πλατεία Ν. Σμύρνης- Αμφιθέα, η οποία θα πραγματοποιεί στάσεις στους σταθμούς του Τραμ Μεγ. Αλεξάνδρου, Αγ. Παρασκευή, Μηδείας, Μυκάλης, Ευαγγελική Σχολή, Αχιλλέως και Αμφιθέας.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...