Header Ads

add here

add here add here

Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Παλλήνης.

 Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης (Πλατεία Ελευθερίας) στις 18/07/2017 ημέρα Τρίτη  και ώρα 20:30, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα.


ΘΕΜΑ 1ον : Λήψη απόφασης για παράταση ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων σύμφωνα με την κανονιστική απόφαση του Δήμου Παλλήνης για το κατάστημα του ΘΕΜΕΛΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ επί της οδού Αφανών Ηρώων 4 και Φλέμινγκ 3 στη Δ.Ε. Παλλήνης.
ΘΕΜΑ 2ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας για κλάδεμα φυτών και καθαρισμό της νησίδας σε όλο το μήκος της Λ.Μαραθώνος επί της Δ.Ε. Παλλήνης.
ΘΕΜΑ 3ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας για καθαρισμό των ρεμάτων της Δ.Ε. Παλλήνης και ειδικότερα του ρέματος επί της οδού Βυζαντίου & Αγίου Νικολάου.
                                                                 Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου
                                                                         Δ.Ε Παλλήνης


                            
                                                                               ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ



 Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...