Header Ads

add here

add here add here

Πολύ "καυτό" καλοκαίρι για τον Δήμο Παλλήνης και ειδικότερα για την Δ/Ε Ανθούσας!




















Το μέτωπο της φωτιάς,ήταν στο βόρειο τμήμα της  Ανθούσας   απέναντι από την είσοδο του  Αλεξάνδρειου γηπέδου της Ανθούσας, επί της Λεωφόρου Ανθούσης. Το  συμβάν ξεκίνησε στις 22:30 μ.μ. 


 Στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά,  επενέβη ακαριαία και αποτελεσματικά στα πρώτα 5΄λεπτά, άμεσα το Πυροσβεστικό  όχημα της πυρασφάλειας του δήμου μας, που εκτελούσε την βάρδια του στο τομέα του. 
Η επέμβαση του, είχε σαν αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να θέσει  τη φωτιά υπό έλεγχο, πριν προλάβει να επεκταθεί επικίνδυνα.

Άμεση όμως ήταν και πάλι, η βοήθεια του 12ου Π/Σ αλλά και από όμορους πυροσβεστικούς σταθμούς, με 6 πυροσβεστικά οχήματα, 14 πυροσβέστες, επιπλέον τέσσερις υδροφόρες από τον Δήμο Παλλήνης και το Σ.Π.Α.Π και δυο εθελοντικά οχήματα.
Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε,έκαψε 5 στρέμματα  αγροδασική έκταση με χόρτα, πεύκα και ελιές.


Η  ανταπόκριση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και παρά τους ισχυρούς ανέμους, που πνέουν ακόμη και αυτή την ώρα στην περιοχή, κατάφεραν με πολύ επαγγελματισμό να σταθούν άξιοι στο έργο τους και να προλάβουν να την περιορίσουν την  φωτιά πριν αυτή επεκταθεί.

Κύριοι της δημοτικής αρχής,  άλλη μια ακαριαία, ουσιαστική και αποτελεσματική συμβολή του Πυροσβεστικού οχήματος της πυρασφάλειας του δήμου μας στην κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη Δήμο Παλλήνης -Δ/Ε Ανθούσας για όσους είχατε άλλη αντίληψη για την πυρόσβεση  από την πυρασφάλεια!!....

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τη γρήγορη και αποτελεσματική προσπάθεια!


Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...