Header Ads

add here

add here add here

Ακαριαία, ουσιαστική και αποτελεσματική συμβολή του Πυροσβεστικού οχήματος της πυρασφάλειας του δήμου μας στην κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη Δήμο Παλλήνης Δ/Ε Ανθούσας

Φωτογραφία από αρχείο















Συγκεκριμένα, η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 05:00 π.μ σε κάδο απορριμμάτων ακριβώς απέναντι από την είσοδο του  Αλεξάνδρειου γηπέδου της Ανθούσας επί της Λεωφόρου Ανθούσης και επεκτάθηκε σε οικοπεδική έκταση στην περιοχή.

Το κλιμάκιο της πυρασφάλειας του δήμου μας ενημερώθηκε για την φωτιά, από τον ΣΠΑΠ.
Στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά,  επενέβη ακαριαία και αποτελεσματικά στα πρώτα 5΄λεπτά άμεσα το Πυροσβεστικό  όχημα της πυρασφαλείας του δήμου μας, που εκτελούσε την βάρδιά του στο τομέα του . Η επέμβαση του, είχε σαν αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να θέσει  ταχύτατα τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο, πριν προλάβει να επεκταθεί επικίνδυνα.
Έφθασαν επίσης άμεσα, κλιμάκιο της πυροσβεστικής με ένα οχήματα που μετά από 10’ λεπτά που περιορίστηκε στην καταγραφή του συμβάντος.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τη γρήγορη και αποτελεσματική προσπάθεια!


Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...