Header Ads

add here

add here add here

Εύη Τσομάκη :Ο Δήμαρχος κ. Ζούτσος, οφείλει μια συγγνώμη στους δημότες του Δήμου Παλλήνης!!


Όχι πως μια συγγνώμη θα πάρει πίσω την ταλαιπωρία και την τρομάρα των ανθρώπων που ήρθαν αντιμέτωποι με τις φωτιές στο δήμο μας, αλλά τουλάχιστον θα δείξει, ως ο πρώτος πολίτης της πόλης, ότι έχει συναίσθηση της ανικανότητας που επέδειξε η διοίκησή του στην αντιμετώπιση της θερινής περιόδου .

Η Ανθούσα 3 φορές, ο Γέρακας 3 φορές, πριν ένα μήνα η Παλλήνη. 
Ως φαίνεται, κάποιος στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Παλλήνης ,αν υπάρχει, ολιγώρησε και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά δυσάρεστο για τους Δημότες μας. 
Ευτυχώς που στο δήμο μας εδρεύει ο 12 Π/Σ Αθηνών.
Εμείς δεν έχουμε ανάγκη τους εμπρηστές, γινόμαστε από μόνοι μας, αφού δεν έχουν καθαριστεί οι δημόσιοι χώροι από σκουπίδια, ξερά χόρτα, κλαριά, κονσέρβες και άλλα είδη αλουμινίου, σπασμένα μπουκάλια και γενικότερα γυαλιά!!
Τα έχω αναφέρει και παλιότερα πολλές φορές, τόσο στα συμβούλια όσο και δημόσια με την ελπίδα ότι θα ιδρώσει το αυτί αυτών που είναι υπεύθυνοι για αυτό τον Δήμο..δυστυχώς όμως….

Η Δημοτική αρχή και οι υπεύθυνοι αντιδήμαρχοι εγκατέλειψαν τα πάντα.!!

ΠΟΙΟΙ ευθύνονται γι' αυτό, ποιοι είναι αρμόδιοι και επιτέλους, σε ποιους πρέπει να καταλογιστούν ευθύνες?

Ποια είναι η θέση του Δημάρχου για αυτή την κατάσταση?

Μόνο να φωτογραφίζεται ξέρει, αφού όμως έχει γίνει το όποιο άσχημο συμβάν στον Δήμο μας!!!
Δεν είναι απλά προβλήματα της καθημερινότητας, κύριοι της… Εξουσίας!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ….ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !!!!!

Αν υπάρχει συνείδηση ,φιλότιμο και αξιοπρέπεια , μετά από τόσες φωτιές αλλά και την ανικανότητα που επιδείξατε στην πρόληψη, στην οργάνωση και αντιμετώπισή τους, θα έπρεπε να έχει ζητηθεί η παραίτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, αν και εφόσον δεν έχει προβεί ο ίδιος ακόμη σε αυτή την διαδικασία.

Πόσες φορές θα έπρεπε να επανέλθω στην ερώτηση : ΄΄Σχετικά με την Πυρασφάλεια κ. Δήμαρχε΄΄ ?
Πυροσβεστικές φωλιές λεηλατήθηκαν ,πυροσβεστικοί κρουνοί δεν λειτουργούν και είναι σκεπασμένοι από αγριόχορτα που με το φως της ημέρας δεν διακρίνονται, φαντάσου το βράδυ πως θα μπορέσεις να τους εντοπίσεις και να χρησιμοποιηθούν...
Πυροσβεστικά οχήματα λεηλατήθηκαν ,καταστράφηκε η δημόσια περιουσία!
Όσο για τα πυροσβεστικά της Ανθούσας, ήταν τρία με αντλίες υψηλής πίεσης και μία υδροφόρα 10 τόνων και τα πυροσβεστικά της Παλλήνης ήταν 3 και αυτά υψηλής πίεσης και επιπλέον το πλυντήριο κάδων που είχε πιστόλι με πίεση 160 bar
Καθαρίστηκαν όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, δασικοί δρόμοι σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία?
Διανοίχτηκαν νέοι δασικοί δρόμοι για άμεση προσπέλαση της πυροσβεστικής στη Ανθούσα, Παλλήνη και Γέρακα?
Αντικαταστάθηκαν-επισκευάστηκαν οι πυροσβεστικοί κρουνοί στο σύνολο του Δήμου?
Κλειδιά κρουνών, λάστιχα, πιστόλια, υπάρχουν?

Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και ακόμα δεν έχετε προσλάβει για πυρασφάλεια, αλλά μόνο τρία άτομα(οδηγούς) για δυο βάρδιες που οδηγούν ένα περιπολικό – πυροσβεστικό ½ τόνο νερού για όλο τον δήμο Παλλήνη!! Δήμος με έκταση 31.000 στρεμμάτων, όταν ο δήμος Αγ. Παρασκευής έχει προβεί σε ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΩΔΕΚΑ (12) ατόμων ΓΙΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΜΗΝΩΝ και όταν μάλιστα ο δήμος Αγ. Παρασκευής έχει έκταση μόνο 7.935 στρέμματα.

Το λιγότερο αλλά και το αυτονόητο που θα μπορούσατε να κάνετε κ. Δήμαρχε για τον Δήμο μας ,ήταν να είχατε οργανώσει και δημιουργήσει:
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ( και όχι μόνο στα χαρτιά)
ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, όπως έκαναν και οι όμοροι δήμοι Πεντέλης, Ραφήνα- Πικερμίου, Παιανία-Γλυκών Νερών, Κορωπίου, Αγίας Παρασκευής, Χολαργού.


Δήμαρχε, στην αντιμετώπιση της θερινής περιόδου έδωσες εξετάσεις και απέτυχες!!!!

Δεν αξίζουν στους Συμπολίτες μας φτηνές δικαιολογίες !!!!

Οφείλεις στους πολίτες της Δήμου Παλλήνης μια συγγνώμη!!!!




Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...