Header Ads

add here

add here add here

Πυροσβεστική Ακαδημία: Τι συμβαίνει με την εισαγωγή τριτέκνων και πολυτέκνων;

 Mε το πρόσχημα της δήθεν ισότητας καταργήθηκαν οι ειδικές κατηγορίες του ΠΔ 44/2016 περί εισαγωγής στις σχολές του Πυροσβεστικού Σώματος, μαθητών από πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.

Συνεχίζεται η εχθρική στάση των τελευταίων ετών, έναντι των πολυτέκνων και τριτέκνων και γενικότερα, στην αντιμετώπιση του σοβαρότατου δημογραφικού προβλήματος.

Η απόφαση για εξαίρεση πολυτέκνων και τριτέκνων τόσο με το  ΠΔ 44/2016  όσο και με την πρόσφατη Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, σαφέστατα έρχεται σε αντίθεση με την συνταγματική επιταγή(άρθρο 21 παρ.2 και 5) για ειδική μέριμνα και ύπαρξη δημογραφικής πολιτικής.



Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...