Header Ads

add here

add here add here

Δεν υπήρξε απόπειρα αρπαγής παιδιού με δόλωμα Play Station

Επειδή και εμείς στο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ δημοσιεύσαμε τη παραπάνω είδηση, ζητάμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας. Η ανάρτησή μας είχε καθαρά προληπτικό και όχι παραπλανητικό ή τρομοκρατικό χαρακτήρα. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση.


Ανά τακτά χρονικά διαστήματα εμφανίζονται στο Διαδίκτυο μηνύματα τα οποία προειδοποιούν γονείς για συγκεκριμένο τύπου αυτοκίνητο το οποίο κινείται πάντα σε συγκεκριμένες περιοχές  , είτε Αθήνα είτε και στην υπόλοιπη Ελλάδα , και «αρπάζει» μικρά παιδιά .
Φυσικά η αξία μιας ζωής είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ και δεν πρέπει να χάνετε ούτε μία, καλό είναι να συμβουλεύουμε τα παιδιά μας και εννοείται πως πρέπει να υπάρχει πάντα η μέριμνα και ο φόβος.
Και θα σημειώσουμε λέγοντας ξανά πως τα παρακάνω δεν σημαίνουν ότι οι γονείς πρέπει να χαλαρώσουν . Ούτε τα παιδιά τους να εμπιστεύονται στον καθένα .
Η αξία μιας ζωής είναι ανεκτίμητη και δεν πρέπει να χάνεται ούτε μία.
 Τις τελευταίες ημέρες κάνει πολλές βόλτες ένα άρθρο από διάφορες σελίδες , καθώς και αναρτήσεις χρηστών στο κοινωνικό δίκτυο που αναφέρουν για απόπειρα απαγωγής παιδιού στην οδό Αναξαγόρα στην Αττική
Οι δημοσιεύσεις και τα άρθρα σε διάφορες σελίδες αναφέρουν:
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!!
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ PLAY STATION 4 ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ, ΚΟΙΤΑΞΕ ΟΛΟΓΥΡΑ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΕΝΑ VAN ΛΕΥΚΟ ,ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΜΕΣΑ.
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ (PLAY STATION ΚΑΙ VAN) ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΑ.

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...