Header Ads

add here

add here add here

Δυσαρέσκεια προκάλεσε η συμπεριφορά του Δημάρχου

Στην εκδήλωση του συλλόγου εθνογραφικά , που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27-05-2017 και ώρα εκκίνησης της εκδήλωσης 20.30΄, ο Δήμαρχος έφτασε ναι μεν αργοπορημένος ,περίπου μετά από μισή ώρα, αλλά φανερά μουτρωμένος και ανήσυχος.

Η παράσταση σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ήταν άκρως πετυχημένη και το αποτέλεσμα δικαίωσε τις έντιμες προσπάθειες του συλλόγου. Δυστυχώς όμως το κέφι και το ξέγνοιαστο χαρωπό κλίμα, το αμαύρωσε η σκυθρωπή και τσαντισμένη συμπεριφορά του Δημάρχου ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που μας έδωσαν κάποιοι κοντινοί του παραβρισκόμενοι ήταν, πως  με εμφανές μειδίαμα στο πρόσωπό του είπε: ‘’πάμε να φύγουμε από εδώ, τσίρκο το κάναμε?»
Και αυτό γιατί το κέφι των καλεσμένων είχε ανέβει πολύ, οι δημότες ήθελαν να χορέψουν, να χαρούν και να ξεχαστούν από τα τυχόν προβλήματά τους και ζήτησαν επιπλέον χορό και μάλιστα και μουσικές παραγγελίες. Κανείς εκ προοιμίου, δεν είχε  προγραμματίσει το χρόνο διασκέδασης των παρευρισκομένων και το χρονικό διάστημα του κεφιού των δημοτών!
Καλεσμένοι  σε ιδιωτικό χώρο του συλλόγου ήταν άλλωστε, όχι σε δημοτικό χώρο για να βιάζονται να τελειώσουν για να αποχωρήσουν από την αίθουσα..….

Περίπου μία ώρα και κάτι και πριν τελειώσει η εκδήλωση, ο Δήμαρχος συνεχίζοντας να έχει δυσαρεστημένη και εμφανώς ορατά νευριασμένη συμπεριφορά, αποχώρησε σαν αστραπή παρέα με τον αντιδήμαρχο κ. Μπάρπα Ιωάννη ο οποίος είχε υιοθετήσει την ίδια ακριβώς συμπεριφορά με του Δημάρχου..!!

Φαίνεται πως τόσο ο Δήμαρχος του δήμου μας, όσο και ο αντιδήμαρχός μας πάνω στην βιασύνη τους να φύγουν από την εκδήλωση χαράς και ξεγνοιασιάς των δημοτών, έδειξαν (ατυχώς για τους ίδιους ) τα πραγματικά τους πρόσωπα!! 
Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...