Header Ads

add here

add here add here

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1 ΜΑΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΙΟΥ 2017.( VIDEO )



Σ’ αυτήν την εποχή του γκρίζου και της μιζέριας, που έχει «κλείσει» τους περισσότερους συνανθρώπους μας στο σπίτι, τέτοιου είδους  εκδηλώσεις-παρεΐστικης μορφής- αποτελούν διέξοδο από τα συσσωρευμένα προβλήματα της καθημερινότητας, φέρνουν τα άτομα πιο κοντά, αναθερμαίνουν τις διαπροσωπικές σχέσεις κι ανανεώνουν τις ψυχοπνευματικές αντοχές του καθενός.
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. ΝΤΑΡΖΑΝΟ ΜΙΧΑΛΗ, την Γραμματέα κ. ΚΥΡΙΑΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ιδίως στους εθελοντές, που συνέδραμαν επιτυχώς στη διοργάνωση και πραγματοποίηση της ετήσιας εκδήλωσης του    ΣΥΛΛΟΓΟΥ   ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΩΝ  ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ  ΠΑΛΛΗΝΗΣ   1 ΜΑΗ  για να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά. Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές της κ. Έρης Κονδάρα-Νικητοπούλου που μας διασκέδασαν με Παραδοσιακούς  χορούς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος  Αθ. Ζούτσος,
ο οποίος κατάθεσε στεφάνι στο μνημείο της πλατείας 1η Μάη, οι αντιδήμαρχοι  κ. Μπάρμπας  κ. Σταματίου, κ. Μπαξεβάνης και κ. ΠυργιώτηςΟι επικεφαλής των παρατάξεων κ. Μερτύρης Παναγιώτης, κ. Μπουντουβάς Αναστάσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρατζάς Γεώργιος και οι Τοπικοί Σύμβουλοι, κα Λίζα Καλογερία και η κα Ευαγγελία Τσομάκη

Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου! 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...







          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   ΝΤΑΡΖΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ               ΚΥΡΙΑΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ