Header Ads

add here

add here add here

Μετά από 120 μέρες αδράνειας της δημοτικής αρχής ......το ίδιο έργο συνεχίζεται με φιέστα, πρώτη φορά !!!


Πριν δυο μήνες περίπου ο υπεύθυνος του δήμου  για το συγκοινωνιακό, αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Σταματίου μαζί με τον συνδικαλιστή κ. Παναγιώτη Στάθη της Ο.Σ.Υ αλλά και την υπεύθυνη από την γενική διεύθυνση συγκοινωνιακού έργου του Ο.Α.Σ.Α, έκαναν αυτοψία
στην περιοχή πηγάδια στην δημοτική ενότητα Ανθούσας του Δήμου Παλλήνης λόγω της προσωρινής διακοπής  διέλευσης  της λ/γ 301 από την συγκεκριμένης περιοχή .
Επανεξετάζοντας  την διέλευση της 301 λ/γ από την περιοχή Πηγάδια αλλά και την τροποποίηση της λ/γ 324  να περνά από την συγκεκριμένη περιοχή, αποβλέποντας με γνώμονα την ασφάλεια του επιβατικού κοινού αλλά και του προσωπικού της εταιρίας, διαπιστώθηκε επικινδυνότητα και μη ορατότητα στην άνοδο στη προτεινόμενη διαδρομή των 301 & 324 λ/γ και δεν ήταν εφικτή η υλοποίηση τους.

Βλέπουμε  μετά από 120 μέρες αδράνειας  της δημοτικής αρχής και να μην έχει βρεθεί λύση ακόμη για το θέμα, τους πολίτες της Ανθούσας να κάνουν διαμαρτυρία έξω από το αμαξοστάσιο  και να καταθέτουν ψήφισμα στον δ/ντή του Α/Ξ  Ανθούσας. Το ίδιο έργο  συνεχίζεται με φιέστα, πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρίας, συνδικαλιστές, τοπικοί αιρετοί της Δ/Ε Ανθούσας και δημότες επιβαίνοντες σε λεωφορείο, να προσπαθούν να βρουν λύση οι ίδιοι, εξαιτίας της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής.

Το ΚΛΟΥ της είδησης είναι ότι γεννιούνται πολλά ερωτήματα και ερωτηματικά ,τελικά μας «δουλεύουν» και ποιος είναι άραγε αυτός ο συνδικαλιστής που «νοιάζεται» και προσπαθεί να προωθήσει την πρόταση της δημοτικής αρχής την στιγμή μάλιστα (παρασκηνιακά μέχρι στιγμής) που όλως «τυχαίως» συζητάει την πρόταση   της δημοτικής αρχής για την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο των ερχόμενων δημοτικών εκλογών,,????