Header Ads

add here

add here add here

Αφιέρωμα με προβολή έξι ταινιών του συμπολίτη μας, σκηνοθέτη και Παραγωγού Χρήστου Ν. Καρακάση στην 3η Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου στην Μόσχα .







Οι ταινίες καλύπτουν 12 χρόνια δημιουργικής πορείας . 

Καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας πάντα με την ιδιαίτερη γραφή και φιλοσοφική θεώρηση του σκηνοθέτη δημιουργού που αρκετά χρόνια τώρα μας  χαρίζει ταινίες που αγαπήθηκαν βραβεύθηκαν και έκαναν μια μεγάλη ανεξάρτητη διεθνή πορεία .Οι ταινίες θα προβληθούν με Ρωσικούς και αγγλικούς υπότιτλους. Η 3η Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου, Διοργανώνεται από το  Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.), σε συνεργασία με την  Κρατική Ταινιοθήκη της Ρωσίας – GOSFILMOFOND  , και θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 2 – 9 Οκτωβρίου 2017 στον ιστορικό κινηματογράφο  «IlIlluzion»

 http://koyinta.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3116&Itemid=61

Ο συμπολίτη μας Χρήστος  Ν. Καρακάσης  Γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει στο Γέρακα.
Σπούδασε  Μουσική, Πληροφορική και Σκηνοθεσία Θεάτρου, Κινηματογράφου, Τηλεόρασης. Κατέχει μεταπτυχιακό  τίτλο πάνω στην ανάπτυξη και την μεθοδολογία της εκπαίδευσης και μεταπτυχιακό τίτλο στην σκηνοθεσία κινηματογράφου και θεάτρου. Έχει  επιμεληθεί οπτικοακουστικά  καλλιτεχνικά, οργανωτικά και σε τεχνικό επίπεδο πολλές εκδηλώσεις παρουσιάσεις, διαφημίσεις,Video art,Φεστιβάλ




Ως Σκηνοθέτης-Σεναριογράφος-Παραγωγός έχει παρουσία από το 1992. Οι ταινίες του έχουν αποσπάσει διεθνείς βραβεύσεις και έχουν προβληθεί στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, Ιδρυτικό Μέλος του Δικτύου Ελληνικού Ντοκιμαντέρ.



Από το 2011 είναι Καλλιτεχνικός Διεθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF (Athens International Digital Film Festival), το οποίο πέτυχε  ευθυγράμμιση της κινηματογραφικής πραγματικότητας στην Ελλάδα με τις μεγάλες εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο ως προς τον Κινηματογράφο, ο οποίος σταθερά βαδίζει προς την Ψηφιακή του Εποχή. 



Από το 2013 είναι Καλλιτεχνικός διευθυντής στο  Διεθνές Πανόραμα Επιστημονικών και Οικολογικών ταινιών, το οποίο συνεισφέρει στην διάδοση της επιστήμης μέσω της δύναμης των νέων οπτικοακουστικών μέσων και ψηφιακών τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται σήμερα από τους επιστήμονες ανά τον κόσμο.
http://koyinta.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3116&Itemid=61


Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...