Header Ads

add here

add here add here

ΣΚΕΤΑΑ- Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Ανατολικής Αττικής

Φωτογραφία του χρήστη ΣΚΕΤΑΑ- Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Ανατολικής Αττικής.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή 19 Ιανουαρίου τα εγκαίνια του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Ανατολικής Αττικής, στην έδρα του Συλλόγου,
Λεονταρίου 5 στην Παλλήνη. Άνθρωποι της Τέχνης, ζωγράφοι, εικαστικοί και άνθρωποι που αγαπούν τις τέχνες γέμισαν το χώρο και αγκάλιασαν τη νέα αυτή προσπάθεια να στηθεί ένα στέκι που θα στεγάσει τις καλλιτεχνικές δράσεις των καλλιτεχνών της περιοχής και όχι μόνο. 

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε και έγινε πραγματικότητα από το όραμα του ζωγράφου Τάσου Καραδήμα να δημιουργηθεί μια εστία για συλλογική καλλιτεχνική δράση. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Παλλήνης Γέρακα Ανθούσας κ.Αθανάσιος Ζούτσος. ο οποίος μίλησε με ενθουσιασμό και θερμά λόγια για τη νέα αυτή πρωτοβουλία αλλά και την άριστη συνεργασία με τον ζωγράφο Τάσο Καραδημα ως δάσκαλο ζωγραφικής στα πλαίσια προγραμμάτων επιμόρφωσης ενηλίκων του δήμου.

 Ο Σύλλογος παραμένει ανοικτός σε εγγραφές νέων μελών και ετοιμάζει πολλές δράσεις, μαθήματα και εκθέσεις για το μέλλον. Στο χώρο του λειτουργεί μόνιμο εκθετήριο εξαιρετικών έργων τέχνης τα οποία μπορεί κανείς να αποκτήσει από τους καλλιτέχνες σε πολύ φιλικές τιμές.