Header Ads

add here

add here add here

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΓΟΥΔΗ: Με αυτόν τον άνδρα διαπληκτίστηκε στον Γέρακα

lagoydh
Κάθε μέρα περιπλέκεται όλο και περισσότερο το κουβάρι της υπόθεσης του μυστηριώδους θανάτου της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη, χήρας και μητέρας τριών παιδιών, η οποία  βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Τριχωνίδα.Νέος μάρτυρας «κλειδί» 



«Στο ΑΤΜ  του Γέρακα  ήταν η άτυχη Λαγούδη κι έκανε συναλλαγές. Δεν έκανε ανάληψη από ότι είδα. Είχε ένα χαρτί κι έκανε μεταφορές, ενημερώσεις.. Έκανε δυο τρεις φορές..» είπε αυτόπτης μάρτυρας.
Σ’ αυτή τη νέα αποκαλυπτική  μαρτυρία…. οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη ελπίζουν να βρουν απαντήσεις σχετικά με το μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών. Ο ίδιος άνθρωπος που την είδε σε ΑΤΜ του Γέρακα,  την άκουσε και να διαπληκτίζεται με κάποιον άνδρα…
«Συνομιλούσε προφανώς με το φίλο της τον γιατρό πάλι εκεί κοντά, σ’ εκείνο το σημείο, σ’ ένα κτίριο απέξω. Κάποια επίπληξη της έκανε, από ότι κατάλαβα, με ανήσυχο ύφος αυτός….»
Δύο πρόσωπα ρίχνουν φως στην υπόθεση
Την ίδια ώρα σε δύο πρόσωπα στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας, αλλά και οι συμπληρωματικές καταθέσεις από το στενό της περιβάλλον.
Τα δύο πρόσωπα, τα οποία είδαν την Ειρήνη τη μοιραία ημέρα, έχουν αναγνωρισθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Αστυνομία και έχουν κληθεί για νέες καταθέσεις.
Η Ειρήνη ήταν αγωνίστρια της ζωής και ταγμένη στο μεγάλωμα των παιδιών της. Την ίδια μέρα του θανάτου της είχε αγοράσει γλυκά και άλλα εδέσματα και προετοίμαζε πάρτι για την επόμενη μέρα, λόγω της ονομαστικής εορτής του γιού της, αναφέρουν στενοί συγγενείς της.
Την επόμενη εβδομάδα πραγματογνώμονες της οικογένειας της Ειρήνης αναμένεται να φτάσουν στο Αγρίνιο, προκειμένου να εξετάσουν το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας.