Header Ads

add here

add here add here

Ευαγγελία Τσομάκη : Αδιαφορία εδώ και μήνες, του Δημάρχου αλλά και του αντιδημάρχου κ. Σταματίου, υπεύθυνο του συγκοινωνιακού...


Αγαπητοί συμπολίτες


Έπειτα από την αδιαφορία εδώ και μήνες, του Δημάρχου αλλά και του αντιδημάρχου κ. Σταματίου, υπεύθυνο του συγκοινωνιακού,όσον αφορά την λεωφορειακή γραμμή 301 σας ενημερώνω:



Με πρωτοβουλία μου, λίγο πριν τις αρχές του καλοκαιριού αλλά και με επανειλημμένες επαφές που είχα με συνδικαλιστές του Ο.Σ.Υ, τους μετέφερα τόσο την αγανάκτηση των πολιτών που γεννά δικαιολογημένα παράπονα, όσο και τις αποφάσεις που πήραμε ως Τοπικό Συμβούλιο της Δ/Ε Ανθούσας για την αποκατάσταση της συγκεκριμένης λεωφ.γραμμής 301.

 Οφείλω όπως άλλωστε είναι και χρέος μου να αναφέρω, ότι οι συνδικαλιστές του Ο.Σ.Υ ¨αγκάλιασαν¨με θέρμη το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και με πολύ συνείδηση και ανθρωπιά επικοινωνούσαν πολύ συχνά  για την επίλυσή του.
Αποτέλεσμα των υπεύθυνων και συνεχών χειρισμών είναι και σας ενημερώνω, ότι η λεωφ.γραμμή 301 θα επανέλθει στην παλιά της διαδρομή, αφετηρία και τέρμα στην Δουκίσσης Πλακεντίας(κυκλική).
Προς το παρόν, δεν θα διέρχεται μέσα από την περιοχή ΠΗΓΑΔΙΑ αλλά θα δοθεί σύντομα λύση.Η προσπάθεια συνεχίζεται και δεν σταματά μέχρι την τελική επίλυση της.

ΑΠΟΦΑΣΗ 
1. Έχοντας υπόψη : 

α) Τις διατάξεις του Ν. 3920/2011

β) Τα αιτήματα πολιτών για τη μεγάλη απόσταση της πλησιέστερης στον Προαστιακό Παλλήνης στάσης μετεπιβίβασης της λεωφ. γραμμής 301. 

γ) Τα υπ’αριθμ. 5724/10-4-2017, 18125/15-12/2016, 18797/27-12/2016, 18517/20-12- 2016, 2215/14-2-2017 έγγραφα που αφορούν την χωροθέτηση της αφετηρίας της γραμμής στο ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ. 

δ) Την αυτοψία της Υπηρεσίας μας κατά την οποία διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα της συγκεκριμένης ρύθμισης. 

2. Αποβλέποντες στην ασφάλεια και στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

 1. Τροποποιείται η διαδρομή της λεωφ. γραμμής 301. Η ονομασία της λεωφορειακής γραμμής τροποποιείται σε 301 ‘ΣΤ.ΔΟΥΚ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ- ΑΝΘΟΥΣΑ-ΠΕΝΤΕΛΗ’. 

ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ


Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...