Header Ads

add here

add here add here

Ποιος καιγόταν από την παράταξη του Ζούτσου να επιβαρύνει τους Δημότες με 2,6 εκατ. σε τηλεματικούς μετρητές αντίστοιχους με αυτούς που ο Ρακιντζής βρήκε απάτη σε πολλούς Δήμους?


Αποτέλεσμα εικόνας για μετρητες νερου
Πάλι ακούμε φήμες ότι ο Καρατζάς (Γιώργος), από τη Δημοτική Παράταξη του κυρίου Μερτύρη, σπάει το κεφάλι του να καταλάβει τι συνέβη με την υπόθεση του διαγωνισμού «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης» που είχε έρθει ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με ιδιαίτερη σπουδή και επιθυμία της Δημοτικής Αρχής και προϋπολογισμό Ευρώ 2,6 εκατ. και ιδίως:


1)      Υπάρχει σύνδεση ή ομοιότητες με τους διαγωνισμούς των υποθέσεων που διερεύνησε ο κύριος Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης σε άλλους Δήμους ​(δημοσίευμα του Τηλεοπτικού Σταθμού Star σχετικά με τα ευρήματα του ελέγχου του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης επί των διαγωνισμών συστημάτων τηλεματικής σε συστήματα ύδρευσης http://web.archive.org/web/20140915042421/http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=239762&artTitle=to_stelechos_tou_ypourgeiou_i_megali_ollandeza_oi_stimenes_meletes_kai_ta_kokkina_esoroucha_ως προς τους εμπλεκόμενους μελετητές, αναδόχους κλπ?  Το δημοσίευμα αναφέρει επί λέξη "Σε πόρισμα του γενικού επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης Λ.Ρακιντζή, ο οποίος ερεύνησε μετά από καταγγελίες την εγκατάσταση συστημάτων τηλεχειρισμού ύδρευσης και αποχέτευσης σε 15 Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης, από τις οποίες τέσσερις δεν έχουν απογραφεί,  αποκαλύπτονται στημένες μελέτες, εικονικοί διαγωνισμοί, κακοδιαχείριση κοινοτικών κονδυλίων ύψους εκατομμυρίων ευρώ.".  

Άρα ήταν ο Δήμος Παλλήνης μέσα στους 4 Δήμους που δεν είχαν προλάβει να υπογράψουν ακόμα τέτοιου είδους στημένες μελέτες, εικονικούς διαγωνισμούς κλπ κλπ ή όχι?

2)      Το κείμενο των διαγωνισμών ή άλλων σχετικών εγγράφων του Δήμου Παλλήνης ταυτίζεται ή προσομοιάζει με αυτό των υπό έρευνα διαγωνισμών και αν ναι υποκρύπτεται σύνδεση?

3) Ποια πρόσωπα από τη Διοίκηση του Δήμου ενεπλάκησαν στην υπόθεση αυτή?  Ποιοι δηλαδή διακαώς προώθησαν την υπόθεση αυτή πριν αναγκαστούν από την καταγγελία που έγινε να το εξαφανίσουν ως θέμα?

4) Υπήρξε αναφορά από το 2014 στο ΣΔΟΕ, την Οικονομική Αστυνομία, το Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, τον Ειδικό Γραμματέα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και το Γενικό Γραμματέα Κατά της Διαφθοράς πριν ο Δήμαρχος κάνει πίσω στο θέμα αυτό?  
Αν ναι τι φοβήθηκε ο Δήμαρχος και άλλαξε άποψη? 

Η News Παλλήνης ίσως .... και να την έχει στα χέρια της..

Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...