Header Ads

add here

add here add here

Δημήτρης Καρκούλιας : Κάλω όλο το δημοτικό Συμβούλιο να φωτογραφηθούμε στα ξερόχορτα ,δείχνοντας τους υπεύθυνους αυτής της εγκληματικής ανευθυνοτητας προκειμένου να καταγράφουν στην συνείδηση των δημοτών!!!!!!!

Φωτιές προ των πυλών του Δήμου;;
28 Ιουλίου και η αποψίλωση των ξερών χόρτων των κοινοχρήστων χώρων βρίσκεται στο στάδιο του 10/100 της όλης κοινόχρηστης Δημοτικής επιφάνειας. Είμαστε δηλ. ένα μήνα πριν την λήξη του καλοκαιριού και το συνεργείο καθαρισμού άρχισε την                                                αποψίλωση την Δευτέρα 23 Ιουλίου.

Περιοχές υψηλής επικινδυνότητας όπως Ανθούσα, Δέση ,Λόφος Παλλήνης,Νέα Παλλήνη, Μπαλανα, ρέματα κτλ, έπρεπε εν όψει και των μελτεμιών του Αυγούστου να έχουν ήδη καθαρισθεί.Με την καθιερωμένη πρακτική και την εμπειρία ο εργολάβος θα ολοκληρώσει το έργο του τέλος Αυγούστου!!!!
Τι άραγε φταίει για την καθυστέρηση αυτή;;;
Η ανικανότητα των υπευθύνων;;Η μη έγκαιρη έγκριση του προυπολογισμου λόγω λαθών και που η ευθύνη του καταρτισμού του ανήκει αποκλειστικά στον """παντοδύναμο"""""γενικό Γραμματέα του Δήμου;;Οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι δημότες που έχουν καταβάλει τα χρήματα για την αποψίλωση με σκοπό την προστασία των ιδιοκτησιών τους.
Επίσης οι αρμόδιοι!!!!!συντονισμένα δεν επιχειρούν καθαρισμό των οικοπέδων εντός των ενοτήτων επιβάλλοντας και τις κυρώσεις που απαιτεί ο νόμος.
Η καθυστέρηση αυτή ενέχει τον συνεχή κίνδυνο επέλασης της κόκκινης λαίλαπας στον Δήμο.
κ.κ Αρμόδιοι!!!!!!!!
Η πυρκαγιά στο Δημαρχείο εξαιτίας της εγκληματικής ανευθυνότητας κάποιων ?????μας καλεί να είμαστε πιο προσεκτικοί με τις περιουσίες των Δημοτών που καλούνται να προστατεύσουν εαυτούς από την αδράνεια η ανικανότητα των αρμοδίων.......
Τις θέσεις αυτές τις πρότεινα και όταν είχα """θεσμικό ρόλο.""
ΥΓ. Κάλω όλο το δημοτικό Συμβούλιο να φωτογραφηθούμε στα ξερόχορτα ,δείχνοντας τους υπεύθυνους αυτής της εγκληματικής ανευθυνοτητας προκειμένου να καταγράφουν στην συνείδηση των δημοτών!!!!!!!




Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...