Header Ads

add here

add here add here

Συγκίνηση και θαυμασμό προκάλεσε ο συμπολίτης Θάνος Καρκούλιας (video)

                      



 Συγκίνηση και θαυμασμό προκάλεσε ο…...



Θάνος Καρκούλιας!! 


Ο  Άξιος συμπολίτης μας πέταξε με τα μουσικά φτερά του και συνάντησε την επιτυχία, αφού υπόγραψε συμβόλαιο με μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες την HEAVEN!!!

Ο Θάνος Καρκούλιας γεννήθηκε πριν 25 χρόνια στον Γέρακα.


Σχολείο πήγαινε στο 2ο Λύκειο του Γέρακα και έπειτα σπούδασε και είναι πλέον πτυχιούχος στο, Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης Αθηνών. Στη συνέχεια επί πτυχίου Νομικής. Ασχολείται με πάθος με την μουσική, παίζει κιθάρα, είναι στιχουργός και συνθέτης. Από πολύ μικρός έδειξε την καλλιτεχνική του φλέβα και αυτό το ταλέντο του, το στήριξαν και τον βοήθησαν να το καλλιεργήσει και τελικά να το αναδείξει και οι άξιοι γονείς του, Δημήτρης και Κρύστα  Καρκούλια.





Σαν NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ, του ευχόμαστε ολόψυχα πολλές και μεγάλες επιτυχίες, να είναι πάντα άξιος στην ζωή του και θερμά συγχαρητήρια στους γονείς του που στήριξαν και στηρίζουν το παιδί τους!







Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...