Header Ads

add here

add here add here

Ο ΕΟΦ ανακαλεί συμπληρώματα διατροφής για λόγους δημόσιας υγείας


Στην ανάκληση της παρτίδας 602789 του συμπληρώματος διατροφής SHRED SIX STAR, λόγω παρουσίας της μη εγκεκριμένης ουσίας yohimbine, προχωρά ο ΕΟΦ. Το προϊόν παράγεται από την εταιρεία Lovate Health Sciences, Καναδά και διακινήθηκε από την εταιρεία NaskorSports BV, Ολλανδίας. Διακινείται σαν συμπλήρωμα διατροφής. Η παρούσα απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.


Την ίδια στιγμή ο ΕΟΦ προχωρά και στην ανάκληση των παρτίδων EPRL629414, EPRL08315 ΚΑΙ EPRW08315 του συμπληρώματος διατροφής Pre Rage, λόγω παρουσίας του μη εγκεκριμένου νεοφανούς τροφίμου (novel food) σαν συστατικό Agmantine Sulfate. Το προϊόν παράγεται στις ΗΠΑ από την εταιρεία Elite Labs LLC και διακινήθηκε από την εταιρεία NaskorSport BV, Ολλανδίας. Διακινείται σαν συμπλήρωμα διατροφής. Η παρούσα απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...