Header Ads

add here

add here add here

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα με λεωφορείο στην Ανθούσα


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, περίπου 19.00΄ και συγκεκριμένα στην περιοχή Ανθούσα επί των οδών Αιγίου και Μεσσήνης.
Συγκεκριμένα λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο γραμμή 301(από Πεντέλη προς Δουκίσσης Πλακεντίας)  στην περιοχή της Ανθούσας και ενώ ανέβαινε την ανηφόρα επί της οδού Αιγίου παρουσίασε βλάβη.

Το λεωφορείο έμεινε λόγω βλάβης και ο οδηγός το ακινητοποίησε βάζοντας και το χειρόφρενο. Δυστυχώς όμως το λεωφορείο  "τσούλισε" προς τα πίσω, διανύοντας μια απόσταση 50 μέτρων ανεξέλεγκτο και  συγκρούστηκε πάνω σε μάντρα όπου και «ξήλωσε» δέντρο περίπου 60 χρόνων.
Στη συνέχεια συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ και κατέληξε σε ανάχωμα επί της οδού Μεσσήνης. Υπήρξε  τραυματισμός μιας επιβάτιδας του λεωφορείου η οποία και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β στο νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.
 Το Ι.Χ, έπαθε μόνο υλικές ζημιές ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός στους επιβαίνοντες. Στο τόπο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα, η πυροσβεστική για την απομάκρυνση του δέντρου και απεγκλωβισμού των συγκεκριμένων οδών, καθώς και η αστυνομία.
Τα στοιχεία της γυναίκα που χτύπησε, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά.

Έγινε και μόνο για σήμερα, τροποποίηση της συγκεκριμένης λεωφορειακής γραμμής.
Συγκεκριμένα,το δρομολόγιο τροποποιείτε με την μη διέλευση του από τις οδούς, Ανθέων, Ιάσονος,Μεσσήνης και Αιγίου.












Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...