Header Ads

add here

add here add here

ΨΕΥΤΕΣ , ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ , ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!! Εκρηκτική δήλωση του πρώην Δημάρχου κ.Κωνσταντά Σπύρου!


Φωτογραφία του Σπύρος Κωνσταντάς.Εκρηκτική δήλωση του πρώην Δημάρχου κ.Κωνσταντά Σπύρου, όπως ο ίδιος καταγγέλει από το προσωπικό του λογαριασμό στο FB.

ΨΕΥΤΕΣ , ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ , ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!
Επτά χρόνια τώρα ο κ Ζουτσος και οι εφιάλτες λασπολογούν ότι δεν παρέλαβαν το αρχείο του Δήμου το 2011 '!!!
Για τελευταία φορά τους ενημερώνω ότι το αρχείο του πρώην Δήμου Παλλήνης ήταν ειδικό πρόγραμμα Ηλεκτρονικού Υπογιστη και δεν μπορούσε κανείς να παρέμβει( που να ξέρει ο κ Ζουτσος από αυτά στον πρώην Δήμο Γέρακα). Το δε ΑΡΧΕΊΟ Δημάρχου( φωτοτυπίες εγγράφων)το διατηρούσε ή Γραμματέας Δημάρχου κ Γιαβρουδη, που δεν της επέτρεψαν να ανέβει στον πάνω όροφο να το παραδώσει !!! 

Τα αρχεία του Δήμου Παλλήνης τα φόρτωσαν σε φορτηγά     ( σκουπιδιών) και τα πέταξαν στο υπόγειο του δημαρχείου Γέρακα !!! Μάρτυρας οι φωτογραφίες!!!
Φωτογραφία του Σπύρος Κωνσταντάς.






Φωτογραφία του Σπύρος Κωνσταντάς.
















Φωτογραφία του Σπύρος Κωνσταντάς.


Φωτογραφία του Σπύρος Κωνσταντάς.




Φωτογραφία του Σπύρος Κωνσταντάς.

ΠΗΓΗ


Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...