Header Ads

add here

add here add here

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θωμάς Καλογρίτσας


thomas_kalogritsas


Τραγικό θάνατο βρήκε ο γνωστός και δραστήριος επιχειρηματίας Θωμάς Καλογρίτσας. Ο άτυχος άνδρας καταγόταν, από το Ριζοβούνι Καρδίτσας, αλλά ήταν για πολλά χρόνια εγκατεστημένος στην Αθήνα, ενώ η σύζυγός του κατάγεται από τη Φανερωμένη Τρικάλων.

«Πετάχτηκε » με το μηχανάκι σε μια απόσταση 500 μέτρων να ελέγξει κάτι στο κινητό του και ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν συγγενείς και φίλοι του ότι στο ατύχημα που συνέβη έχασε τη ζωή του.
Οι αδελφοί Καλογρίτσα ασχολούνται χρόνια με ελαστικά και ζάντες στην Αθήνα καθώς και με αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών τους.
Δραστήριος και καλός πατριώτης ο Θωμάς επισκεπτόταν συχνά τη γενέτειρά του στην Καρδίτσα καθώς και τη Φανερωμένη Τρικάλων όπου κατάγεται η σύζυγος του κ Ντίνα.
Αρκετές φορές ήταν χορηγός σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Καρδίτσα.
Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα.

Πηγή: Αλήθεια

Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...