Header Ads

add here

add here add here

Κύριε δήμαρχε επειδή αναφερθήκατε , για μάγκες!!!


Η News  Παλλήνης είναι το δυναμικότερο blog του Δήμου μας με Ανεξάρτητη Αδέσμευτη και Καθημερινή Ειδησεογραφική Ενημέρωση και δεν φιμώνεται .

Εκτός αν σας ενοχλεί η πολυφωνία στο Δήμο μας που δεν μπορείτε πλέον να την ελέγξετε.
Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε το link:
newspallinis.blogspot.gr/2017/06/blog-post_78.html της News Παλλήνης σχετικά με την απόσυρση του 33ου για να δείτε, και ίσως καταλάβετε, ότι δημοσιεύουμε την ανακοίνωση που βγάλατε επίσημα στο site του δήμου και υπογράφει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο κύριος Κωνσταντίνος Σμέρος.

Για αυτό κύριε δήμαρχε πριν κάνετε δηλώσεις και μάλιστα με επιθετικό τρόπο ,να διαβάζετε σωστά τι γράφουν τα site του Δήμου ή αν δεν τα διαβάζετε εσείς ο ίδιος, οι γραμματείς και οι  φαρισαίοι σας να σας ενημερώνουν σωστά.

Εκτός αν και πάλι  δεν καταλαβαίνετε, ή δεν θέλετε να ακούγεται η αλήθεια, ή να αφήνετε παραπλανητικές εντυπώσεις ή να μην υπάρχει δημοκρατία στην ενημέρωση του Δήμου μας.


Η NEWS ΠΑΛΛΗΝΗ θα βρίσκεται πάντα και παντού για την ανάδειξη της αλήθειας και της σωστής πληροφόρησης.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...