Header Ads

add here

add here add here

Παντελής Κανάκης: Τσούζει και ενοχλεί κάποιους, τελικά,η αλήθεια"!

Τραγωδία ή Κωμωδία!

Τους τελευταίους μήνες έχουμε γίνει θεατές σε ένα κακόγουστο ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε στελέχη της παράταξης του Δημάρχου Παλλήνης κου Θ. Ζούτσου.
Γράφουν συνέχεια για το Δημαρχοκεντρικό ρόλο του Κου Ζούτσου ή για την διαρχία μεταξύ Δημάρχου και Γ.Γ. του Δήμου.

Προσπαθούν να μας δώσουν να καταλάβουμε, λες και δεν ξέραμε, ότι όλες οι αποφάσεις παίρνονται από τους 2 αυτούς άντρες, καθώς και ότι ο Δήμαρχος λειτουργεί από μόνος του παραμερίζοντας τους Δ. Συμβούλους του  ή μάλλον δίνοντας τους μασημένη τροφή.
Εύλογα λοιπόν δημιουργείται το εξής ερώτημα: καλά βρε παιδιά , δεν τα βλέπατε τόσα χρόνια;
 Δεν βλέπατε πως λειτουργεί και παίρνει αποφάσεις; 
Είναι η δεύτερη θητεία του σαν Δήμαρχος Παλλήνης και μάλιστα με 2 θητείες στο  Δ. Γέρακα. 
Αλήθεια γιατί ξαφνικά βγαίνουν όλα στην επιφάνεια.;
 Οι υπόλοιποι στη παράταξη του τι λένε ή δεν λένε και σιωπούν; Τι συμβαίνει; 
Χάσατε τις θέσεις σας ή δεν σας τοποθέτησε σε καρέκλες όπως σας έταζε προεκλογικά;
Κάποιοι απολαμβάνουν σαν Αντιδήμαρχοι απολαμβάνουν θέσεις και καρέκλες στο Δήμο και οι υπόλοιποι ακολουθούν σαν πρόβατα; 
Και μη πείτε γιατί τα γράφω αυτά φάνηκε ξεκάθαρα στα θέματα του τελευταίου Δ. Συμβουλίου 19/6/2017 μετά την κατακραυγή που έπεσε.
Επίσης έχουμε και τα παπαγαλάκια που πανηγυρίζουν για τα αυτονόητα της καθημερινότητας μας αλλά και για το σοβαρό έργο δήθεν,  που γίνεται στο Δήμο. 
Με το που θα γράψεις κάτι, αμέσως θα σε λοιδορήσουν θα σε λασπολογήσουν και φυσικά θα σε πουν υβριστή του έργου του Δημάρχου! ‘
Όλα βαίνουν καλώς στο Δήμο μας μη γράψεις την άποψη σου που είναι αντίθετη, αμέσως κίτρινος τύπος!!
Όσοι είστε εκλεγμένοι με την πλειοψηφία του 60% ,καλά θα κάνετε να ακούτε και να ερευνάτε την αλήθεια. Τσούζει η αλήθεια δε λέω και πρέπει να είστε σεμνοί και ταπεινοί με τον δημότη διότι Κυρίες και Κύριοι, σας έχει σκεπάσει το πέπλο της αλαζονείας. ..
Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Δήμαρχος είναι θεσμός όπως κι οι Αντιδήμαρχο, αλλά το πρόσωπο – τα πρόσωπα που εναλλάσσονται όπως και οι υπόλοιποι της πλειοψηφίας είστε υπάλληλοι του δημότη είτε σας αρέσει είτε όχι !! 
Δεν σας τοποθετεί το αόρατο χέρι μέσα στο Δήμο και στο Δημοτικό συμβούλιο, αλλά οι δημότες με την ψήφο τους και είστε για όλους και όχι για λίγους και για όσους «χρωστάτε».
Αν έχετε κάποιοι κάτι με τον Δήμαρχο και τον τρόπο διοίκησης του,.. μιλήστε καθαρά με ονόματα και ενημερώστε τον δημότη παραιτηθείτε από την θέση σας, το οφείλετε τουλάχιστον σ’ αυτούς που σας στήριξαν σας ψήφισαν.
Πριν πέσετε πάνω μου να με φάτε γιατί τα γράφω όλα αυτά, θα σας πω κάτι.. όσο είμαι δημότης θα γράφω και θα κάνω κριτική σ’ όλους τους αιρετούς σας αρέσει δεν σας αρέσει, δεν είναι προνόμιο των λίγων, των ήδη Αιρετών και των παρατρεχάμενων τους,  αυτών που κατέβαιναν υποψήφιοι Δήμαρχοι ή Δ. Σύμβουλοι των παπαγάλων και των ερπετών αυτών.

ΟΥΠΣ !!!!Δημοκρατία έχουμε παιδιά ή μάλλον δεν έχουμε;;;;

Παντελής .Κανάκης
Δημότης Παλλήνης
Κάτοικος του Ξεχασμένου Γέρακα!



 Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...