Header Ads

add here

add here add here

Τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου - Έκρηξη από φάκελο-βόμβα στο αυτοκίνητό του - ΒΙΝΤΕΟ - ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στο στο αυτοκίνητο του Λ...


Νεότερες πληροφορίες από τον Ευαγγελισμό: Στα εξωτερικά ιατρεία ο Παπαδήμος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη στο αυτοκίνητο, όπου επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, οφείλεται σε φάκελο που ήταν παγιδευμένος με εκρηκτικά.


Έκρηξη σημειώθηκε στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου στη διασταύρωση των οδών Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας. Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη, που σημειώθηκε στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου στη διασταύρωση των οδών Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε μετά από ενεργοποίηση εκρηκτικού μηχανισμού σε παγιδευμένο φάκελο, τον οποίο άνοιξε ο κ. Παπαδήμος. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα. Ο Λουκάς Παπαδήμος, ο οδηγός του και ο συνοδός-φρουρός του.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε και τους τρεις στον Ευαγγελισμό.
Συγκεκριμένα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπαδήμος καθόταν στο πίσω κάθισμα και εντός του οχήματος βρίσκονταν ο αστυνομικός-φρούρος και ο οδηγός του. Ο εκρηκτικός μηχανισμός πυροδοτήθηκε με το που ο πρώην Πρωθυπουργός άνοιξε τον παγιδευμένο φάκελο. 
Στον Ευαγγελισμό έχουν μεταφερθεί ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο οδηγός του και ένα ακόμη άτομο, οι οποίοι τραυματίστηκαν στη έκρηξη που σημειώθηκε πριν από λίγο σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός, στον οδό Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου.
Ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, έχει τραυματισθεί ελαφρά στον θώρακα, στην κοιλιακή χώρα και στα κάτω άκρα.
Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός έχει εισαχθεί και χειρουργείται στην κοιλιακή χώρα ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε από φάκελο που ανοίχθηκε μέσα στον αυτοκίνητό του.
Ο κ. Παπαδήμος φέρεται να έχει τραυματιστεί και στα πόδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος και ο οδηγός του Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η έκρηξη έγινε, ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει και και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για παγιδευμένο φάκελο. Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες το αυτοκίνητο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.Νέα ΒΙΝΤΕΟ αμέσως μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου
Ένα περιπολικό έφτασε πρώτο στην οδό Μάρνη λίγα λεπτά μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου. Οι αστυνομικοί είδαν καπνούς να βγαίνουν από το αυτοκίνητο, ενώ ήταν έντονη η μυρωδιά της πυρίτιδας. Αυτό που τους προκάλεσε εντύπωση ήταν ένα βαθούλωμα στην πόρτα του οδηγού, το οποίο οι αρχές ερευνούν από τι προήλθε.  
Επίσης, υπήρχε και συνοδευτικό αυτοκίνητο.
«Ενώ πήγαινα με τη μηχανή μου και κατευθυνόμουν προς την 3ης Σεπτεμβρίου άκουσα μία πολύ δυνατή έκρηξη και ξαφνικά κόσμο να τρέχει προς 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη. Φοβήθηκα να πλησιάσω πολύ κοντά, αλλά είδα από απόσταση ένα σκούρο αυτοκίνητο με εμφανή τα σημάδια έκρηξης. Αργότερα πλησίασα περισσότερο και είδα τραυματισμένους ανθρώπους, πλημμυρισμένους στα αίματα».
Αυτά τόνισε πριν από λίγη ώρα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αυτόπτης μάρτυρας Α.Κ, εμφανώς σοκαρισμένος από την έκρηξη που άκουσε από απόσταση.
Στην Αστυνομία έχε σημάνει συναγερμός, ενώ έχει αποκλειστεί η περιοχή.

Δείτε τα βίντεο:








Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...