Header Ads

add here

add here add here

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Παλλήνης, αναλυτικός πίνακας.


 Αποτέλεσμα εικόνας για εγγραφεσ παιδικουσ σταθμουσΤη Δευτέρα, 22 Μαίου 2017 ξεκινάει ο χρόνος υποβολής των αιτήσεων εγγραφής στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Παλλήνης για την περίοδο 2017-2018. Η προθεσμία εκπνέει την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017. 


Οι αιτήσεις εγγραφής θα κατατίθενται στο Δημοτικό κατάστημα της Παλλήνης (Πλατεία Ελευθερίας, Παλλήνη, 1ος όροφος) στις ώρες 09:30 - 13:00. Σε ότι αφορά τα έντυπα εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τους Βρεφονηπαικούς Σταθμούς των τριών δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Παλλήνης.Για ειδικότερες πληροφορίες στους αριθμούς των τηλεφωνικών γραμμών: 210 6604726 & 210 6667931. 
Αναφορικά με τις αιτήσεις εγγραφής μέσω ΕΣΠΑ η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσουν εντός του Μαίου.
Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με τα τροφεία επιμερισμένος σε δύο κατηγορίες με την επισήμανση, οι τιμές παραμένουν τα τελεταία χρόνια αμετάβλητες.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο NEWS ΠΑΛΛΗΝΗΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...