Header Ads

add here

add here add here

OΔήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος, δήλωσε με αφορμή την έναρξη των εφετινών εαρινών πολιτιστικών και αθλητικών δρώμενων στο Δήμο Παλλήνης.




«Συγχαίρω θερμά όλους τους συμμετέχοντες στα πολιτιστικά μας προγράμματα που με συνέπεια και αφοσίωση  στην διάρκεια  της φετινής χρονιάς και με την καθοδήγηση των δασκάλων τους τίμησαν την προσπάθειά μας προς την ανάδειξη της σημασίας της πνευματικής καλλιέργειας στην καθημερινότητά μας», δήλωσε με αφορμή την έναρξη των εφετινών εαρινών πολιτιστικών και αθλητικών δρώμενων στο Δήμο Παλλήνης, ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος.


Με στόχο την προώθηση της δημιουργικής έκφρασης  των κατοίκων της πόλης και ειδικά των νέων, ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση λειτουργούν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς ποικίλα πολιτιστικά προγράμματα με την μορφή εργαστηρίων τέχνης που αποτελούν σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και στα οποία συμμετέχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός παιδιών, νέων και μεγάλων.

Αποκορύφωμα της επιτυχούς λειτουργίας των προγραμμάτων αυτών αποτελεί η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων λήξης των προγραμμάτων  χαρίζοντας χρώμα  πολιτισμού στον ερχομό της άνοιξης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της «Πολιτιστικής Άνοιξης 2017», έχει ως εξής:


Παρασκευή 05/05 – Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα
19.00 – Συναυλία Μουσικής  Σχολής Φιλαρμονικής


Κυριακή 07/05& Δευτέρα 08/05– Πολιτιστικό Κέντρο «Οινοποιείο Πέτρου» 
20.00 – Θεατρική Παράσταση «ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΑ» του Αλεσάντρο Κασόνα σε σκηνοθεσία Νίκης Ζαρμποζάνη
Ομάδα Ενηλίκων– Θεατρικά Εργαστήρια Δ.Ε. Παλλήνης
         

Δευτέρα  15/05 – Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα
19.30 – Συναυλία Παιδικών Χορωδιών Δήμου Παλλήνης
Παιδική χορωδία Δ.Ε. Γέρακα & Παιδική χορωδία Δ.Ε. Παλλήνης


Σάββατο  20/05 – Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα
19.00 – Συναυλία των μαθητών των μουσικών εργαστηρίων Πιάνου, Κιθάρας, Βιολιού και Μαντολίνου του Δήμου Παλλήνης


Παρασκευή 26/05 & Kυριακή 28/05 Πολιτιστικό Κέντρο «Οινοποιείο Πέτρου» 
18.30&20.00 – Θεατρική Παράσταση «ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ» του  Ευγένιου Τριβιζά   σε σκηνοθεσία Χanna ΜayΔιασχολική Ομάδα– Θεατρικά Εργαστήρια Δ.Ε. Παλλήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια