Header Ads

add here

add here add here

Στο κόκκινο η εγκληματικότητα, σε συναγερμό στον Γέρακα, από συμμορία χρηματοκιβωτίων! Νέο χτύπημα.....θεατής η δημοτική αρχή στη γενικότερη αύξηση της εγκληματικότητας!!.....


Ένα ακόμη «χτύπημα» μιας από τις «συμμορίες των χρηματοκιβωτίων» σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Γέρακα.
«Κόκκινο» χτυπάει η εγκληματικότητα ειδικά στο Δήμο Παλλήνης, όπου οι δείκτες ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων αυξήθηκαν κατακόρυφα. Μάλιστα τα αποτελέσματα αυτά έρχονται σε αντίθεση με την κατάσταση που καταγράφεται στην επικράτεια, όπου υπάρχει γενικότερη αύξηση, όμως ληστείες και κλοπές σε σπίτια καταγράφουν μείωση, ενώ άνοδο παρουσιάζουν οι ληστείες του δρόμου.

Εκτός της γενικότερης αύξησης της εγκληματικότητας στις δύο μεγάλες κατηγορίες, στο Δήμο Παλλήνης η κατάσταση χαρακτηρίζεται, τουλάχιστον  περαιτέρω ανησυχητική. Συγκεκριμένα η αύξηση αφορά όλα τα επιμέρους είδη των δύο μεγάλων κατηγοριών εγκληματικότητας.

Στις 03:30 έξι άνδρες μπήκαν στο κτήριο όπου στεγάζεται διαφημιστκή εταιρεία, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κομοτηνής και Ημαθίας. Στη συνέχεια, με βαριοπούλες έριξαν τη μεσοτοιχία και πέρασαν στα γραφεία εταιρείας γραφικής ύλης από όπου σήκωσαν ένα χρηματοκιβώτιο.
Ακολούθως, με τον ίδιο τρόπο, μπήκαν στα γραφεία άλλης διαφημιστικής εταιρείας που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο. Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί αν έχουν κλέψει κάτι από τις δύο διαφημιστικές. 
Στις 05:30 εντοπίστηκε καμένο αυτοκίνητο στην οδό Κεραμιδίου, στις Αχαρνές. Μέσα σε αυτό υπήρχαν δύο άδεια χρηματοκιβώτια. Η κλοπή του αυτοκινήτου είχε δηλωθεί πριν από τρεις ημέρες, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Έτσι στο Δήμο Παλλήνης  έχουν αυξηθεί, σε αντίθεση με άλλους όμορους  Δήμους, και οι ληστείες και οι κλοπές μέσα σε σπίτια. Αύξηση παρατηρείται και στους υπόλοιπους τομείς μικρο εγκληματικότητας. Ειδικότερα, οι κλοπές και οι διαρρήξεις, στην κατηγορία αυτή παρατηρείται μεγάλη αύξηση σε κλοπές – διαρρήξεις σε αυτοκίνητα. Οι κλοπές και οι διαρρήξεις σπιτιών επίσης έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα. 
Στην κατηγορία των ληστειών επίσης σημειώθηκε μεγάλη  αύξηση σημειώθηκε σε ληστείες μέσα σε σπίτια, διπλασιάστηκαν οι ληστείες σε μίνι μάρκετ, στα ίδια επίπεδα ήταν οι ληστείες σουπερμάρκετ και εντός καταστημάτων και οι ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια