Header Ads

add here

add here add here

Η πλήρης εγκατάλειψη της περιοχής Δέση Δ/Ε Γέρακα του Δήμου Παλλήνης!

Καταγγέλλει κ. Τσομάκη η τοπική σύμβουλος 
της Δ.Ε Ανθούσας Δήμο Παλλήνης 


"Συγχαρητήρια" ΚΑΙ ΠΑΛΙ, κ. Δήμαρχε!....
Η πλήρης εγκατάλειψη της περιοχής Δέση Δ/Ε Γέρακα του Δήμου Παλλήνης!

Όλος ο οδικός άξονας του οικισμού είναι γεμάτος με λακκούβες, που αυτό εγκυμονεί μεγάλο κίνδυνο στην διέλευση των οδηγών αλλά και των πεζών αφού εκτός από βαθιές λακκούβες και ο φωτισμός είναι ελλιπής ως ανύπαρκτος!!
Γνωρίζετε ότι τα αγριόχορτα κ. Δήμαρχε ξεπερνούν το ένα μέτρο στο κοινόχρηστη δημοτική και επικίνδυνα… εγκαταλελειμμένη  παιδική χαρά στην περιοχή Δέση, Δ/Ε Γέρακα Δήμου Παλλήνης?


Εκφράζω και πάλι τον προβληματισμό μου για την εξαιρετικά κακή κατάσταση της παιδικής χαράς και σας επισημαίνω με λύπη , ότι είναι αδιανόητο να υπάρχουν παιδικές χαρές, που αποτελούν, ουσιαστικά, παγίδες για τα παιδιά σε εγκαταλελειμμένους δημόσιους χώρους που εγκυμονούν κινδύνους.



Η ύπαρξη της συγκεκριμένης παιδικής χαράς  της Περιοχής Δέση Δ/Ε Γέρακα, είναι σαφές και προφανές ότι δεν συμβάλλει στην προβολή της περιοχής του Δήμου μας. Πρόκειται για άλλη μια παιδική χαρά επικίνδυνη για την ασφάλεια των παιδιών! Μια παιδική χαρά που  μπορεί να φιλοξενήσει τα παιδιά όλης της γειτονιάς, ωστόσο όμως στο αντίκρισμα της είναι πασιφανής η αδιαφορία και η απάθεια για ακόμη μια φορά της δημοτικής αρχής!





Ένας χώρος άχρωμος, παραμελημένος, με παιδικές κατασκευές σε άσχημη κατάσταση, γκρεμισμένα παιχνίδια, κίνδυνος τραυματισμών κατά την πτώση των παιδιών, με παγκάκια βρώμικα , μισό σπασμένα και βγαλμένα, με ελλιπή φωτισμό, με δέντρα και φύτευση χωρίς φροντίδα, ακαθαρσίες ζώων παντού.
Ένας χώρος χωρίς ίχνος παιδικών φωνών και ηλικιωμένων…..






Οι δημότες όμως, πληρώνουν και τα δημοτικά τέλη και το Τ.Α.Π, στις υποχρεώσεις τους πρέπει να είναι σωστοί, τα δικαιώματά τους όμως(κατά πως φαίνεται) δεν τα λαμβάνεται υπόψη σας.
Βέβαια, τώρα τους ξεχάσατε αλλά θα τους θυμηθείτε όταν προεκλογικά θα περπατάτε σε αυτούς τους λακκουβιασμένους δρόμους ζητώντας τους την ψήφο τους, τη ψήφο εμπιστοσύνης, χαμογελώντας και δίνοντάς τους και πάλι ,τις γνωστές πλέον για όλους μας, υποσχέσεις σας..…!





Κύριε δήμαρχε είναι ντροπή για τον ΔΗΜΟ να υπάρχουν τέτοιες  παιδικές χαρές και «ακρωτηριασμένοι» δρόμοι!!!
Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες εικόνες εγκατάλειψης, είναι ντροπή για την δημοτική αρχή να αμελεί και να αγνοεί την καθημερινότητα του πολίτη!
 Συνθέτουν, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ένα σκηνικό πλήρους εγκατάλειψης….


Ειλικρινά πόσο λυπάμαι….
Οι δημότες βλέπουν και θα κρίνου



ΓΕΡΑΚΑΣ 2017......Οι φωτογραφίες είναι από την  περιοχή Δέση Δ/Ε Γέρακα του Δήμου Παλλήνης!


























Δεν υπάρχουν σχόλια